Наши сувенири - krajinada.com


Статистика посјета
од 12.2.2016

Данас: 94
Јучер: 379
Недељно: 2167
Мјесечно: 9587
Годишње: 61974
Укупно: 412670

Највише посјета
25.8.2018 2736
Наша мала продавница

Новац није оно што је наша звјезда водиља у овој причи о Крајини, него је начин свјест младих људи, ко су и одакле су им преци.

Нас углавном распознају преко мајица, што нам даје неки посебан шарм. Љепо је када људи виде љепе мајице са јасном поруком, на ћирилици. У то име, можете погледати овдје у нашем дућану шта вам препоручујемо.

Све наше артикле можете да поручите тако што ћете на нашу електронску адресу: krajinada@yahoo.com послати ваше податке (име, презиме, адреса, телефон) величину и количину жељених артикала.


ИЗАБЕРИТЕ ШТА ВАМ СЕ СВИЂА
мајица : Крајина-да у срцу
Боја артикла: бијела Цена: 600 динара
Мајица "Крајина-да у срцу" је једна од најљепших јер су на предњој страни исписана скоро сва имена из наше Крајине. Штампана је у бијелој боји.
Величине: M, L, XL, XXL.
мајица : Ја се свога не одричем
Боја артикла: бијела Цена: 800 динара
Бијела мајица која је погодила у центар. Напред је мапа РС Крајине са познатим стиховима "Ја се свога не одричем до гроба".
Величине: M, L, XL, XXL.
мајица : Крајинада 2010
Боја артикла: плава Цена: 700 динара
Мајица "Крајинада 2010" је једна од најпродаванијих наших мајица. Управо је крајишки коњаник је привукао пању наших људи.
Величине: M, L, XL, XXL.
мајица : Вратиће се покољења нова
Боја артикла: црвена Цена: 700 динара
Црвена мајица "Вратиће се покољења нова у завичај прађедова", управо због овог слогана, постала је хит међу Крајишницима. Има и на предњој страни крајишког коњаника.
Величине: M, L, XL, XXL.

НАЈАВА ДОГАЂАЈА